fredag 31 augusti 2012

Veckobrev V 35

Hej!

Nu har vi precis avslutat en härlig OS-dag! Vi började morgonen med att alla elever tågade in i Sävehofhallen med flaggan i topp. Därefter fick man prova på lite olika "OS-grenar" som tex strutfotboll, rodd, citron-hockey, maraton och en hel del andra lite udda grenar.

Vi vill påminna om att alla elever ska vara ute på rasten även om det regnar lite. Det blir ju så mycket roligare och enklare att vara ute om man har ordentliga regnkläder så skicka med barnen det.

Om man vill ha ett meddelande i sin egen mail då vi har gjort ett nytt inlägg i bloggen, så kan man bara skriva i sin mailadress i rutan längst upp till höger på bloggsidan. Man får då en länk till sin mail som man klickar på, sedan är det klart! Man får då meddelande om att vi har gjort ett nytt inlägg.

Under nästa vecka kommer barnen att få hem en läs-orm. Det är ett papper där man fyller i de sidor man har läst hemma i valfri bok. Man får möjlighet att låna en bok här på skolan men det går naturligtvis jättebra att läsa en bok man har hemma också. Man ska läsa 10 minuter tre dagar i veckan. Detta för att träna både läsning men också så att du ser ordbilden och lär dig då automatiskt hur ordet stavas.

Nästa vecka kommer A-klassen att gå och simma på onsdag. Simningen börjar kl 9.00 i Björndammen. Om man vill köra sitt barn direkt dit så går det jättebra, glöm bara inte att meddela oss!!

Obs! Det blir ingen idrott nästa onsdag!

Trevlig helg önskar Björkenpedagogerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar