torsdag 29 november 2012

Klubben informerar


Klubben informerar

Nu har vi haft två fall där vi inte vetat vart barnet i fråga har varit efter skolan och vill beskona föräldrar, anhöriga och oss själva från att gå igenom detta igen. Med tanke på vad som hände för ett par veckor sedan i Skår vill vi trycka extra mycket på hur viktigt det är att meddela när man går hem från Klubben. Det är jätteviktigt att barnen säger till när de går hem och att både vi pedagoger och ni föräldrar vet när och var de går.

Dessa nummer går till samma telefon, den vi har här på Klubben. Många av er är duktiga på att höra av er via telefon, sms, mail eller lapp vilket är jättebra! Det underlättar verkligen arbetet för oss här på Klubben.

Telefon: 031-7929924
Sms: 0761-401704
Mail: furansfritidsklubb@gmail.comVärldens bästa fritidsklubb!
Även om vi har det riktigt bra här på Klubben så vet vi att vi kan bli ännu bättre. Vi har nu tänkt att vi ska bli världens bästa fritidsklubb och har satt upp några nya mål att jobba mot.

Vad vi framförallt behöver jobba med är
  • Ljudvolymen
  • Städningen efter oss, oavsett om vi har pysslat, spelat eller lekt i kuddrummet
  • Mellanmålet som fortfarande är lite stökigt

Barnen är duktiga på att ta hand om varandra, även över klasserna, men självklart fortsätter vi att ha detta i fokus så att det blir så bra som möjligt för alla. Därför tänker vi att vi ska ha en extramysig dag här på Klubben när vi känner att vi har haft en bra period där det fungerat bra och målen uppnåtts.


Vi har tagit upp detta med barnen men vi vill även att ni pratar om allt det här hemma. Var extra noga med att trycka på hur viktigt det är att barnen hör av sig när de går hem, för allas skull.

Vi vill även påminna om att ni behöver skicka in tider för jullovet, det är många som inte har svarat än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar