fredag 30 november 2012

Veckobrev v 47Nu har ännu en vecka gått. Vi har pratat om och arbetat med Järnåldern i SO, haft experiment i NO, arbetat i övningsboken i ENG, jobbat i matteboken i MA och bearbetat berättelser eller skrivit flera dikter i SV. Förutom detta har vi också påbörjat julspelen, genom att barnen har fått sina roller. De har också fått ut sina manus, och vi vore därför tacksamma för om de får den hjälp de eventuellt behöver för att börja träna in sina repliker. Till veckan ska vi börja repetera, redan på måndag, och därför är det viktigt att de har med sig sina häften varje dag till skolan.

Vi skulle vilja att föräldrar till barn i 4B pratar hemma om det egna ansvaret när det gäller ljudnivån i klassrummet, vilken återigen börjar bli för hög. 

Glöm inte att om man vill vara med och ge en adventsklapp (och få en!) så måste den vara inslagen och klar, till ett värde av max 20 kr. Den måste passa både flickor och pojkar. 

Nästa vecka kommer Titti tillbaka på tisdag, efter sin semester. Tyvärr har det visat sig att Nille blir borta lite längre än beräknat, preliminärt har vi fått besked att hon kommer åter på måndag den 10 december. Vi håller tummarna för det! Martin ersätter Nille nu på måndag till att börja med, och som det ser ut kommer Isak in istället för Titti. I övrigt är Lena, Ulla, Daniel och Anna med precis som vanligt. 

Vi önskar er en härlig första advent och en trevlig helg!
/Björkenpedagogerna

1 kommentar:

  1. Hej! jag undrar vilken tid och dag? julspelen är hälsningar Tina på björken

    SvaraRadera