måndag 2 september 2013

Veckobrev V 36

Hej!

Läxan den här veckan är att se till att man blir klar med havet samt alla arter till på fredag! Behöver man jobba hemma så gör man det på bloggen. Be gärna barnen att berätta om Evert Taube hemma också.
Det kan vara så att det kommer fler läxor under veckan, då är det inte säkert att det står här på bloggen. Men eleverna är så stora nu så dom ska kunna hålla reda på det själva.

Angående justering av gruppen så avvaktar vi ett tag för att diskutera vidare på föräldrarmötet. Men prata med ditt barn hemma angående situationen och att alla måste bidra till att man får studiero. Vi kommer att konsekvent skicka hem lappar till dom som flamsar osv för kännedom. Vi pedagoger ser oss (5a och 5 b) som en hel 5:a men så är det nog inte riktigt för eleverna. För att fördela antalet elever i klassrummet kanske vi gör tillfälliga indelningar/smågrupper.

Vi hoppas på samma underbara väder som idag när vi ska till Flatön nästa vecka!!!! Det ska blir superkul att komma dit igen! :-)  JÄTTEKUL att så många föräldrar följer med!!!

 Och äntligen har hon kommit, Susanna vår nya fröken! Det känns otroligt härligt och barnen gillar henne redan! Välkommen till oss på Björken!

Björkenpedagogerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar