tisdag 28 januari 2014

Kompisdagen tisdag 4/2

KompisdagenPå Tisdag 4/2 kommer hela skola ha en schemabrytande dag där fokus kommer att ligga på kamratskap, samarbete och att lära känna barn och pedagoger från de andra klasserna.Denna dagen anordnas av skolans trygghetsteam tillsammans med eleverna i år 5.
Barnen samlas som vanligt i sina klassrum 8.10 och blir sedan indelade i grupper. Dom är indelade i 18 grupper med 2-3 elever per årskurs samt minst en pedagog ( F-1 är fyra barn per grupp). Varje grupp blir tilldelade ett klassrum där dom kommer vara hela dagen. Femmorna kommer hålla i aktiviteterna, bl a kommer dom tillsammans måla en tavla och göra samarbetsövningar. Vi håller på fram till klockan 13.00.
Detta är en del av skolans satsning att skapa en Vi-känsla där eleverna känner sig trygga och ges möjligheter att skapa nya relationer över årskurserna. Denna dag kommer vara återkommande varje år.Eftersom vi kommer måla är det bra om barnen har oömma kläder eller med sig en extra målar-tshirt!Vi hoppas på en rolig dag med många nya möten!
Hälsningar: Trygghetsteamet och år5


Barnen kommer få mer info och gruppindelning osv under veckan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar