fredag 21 september 2012

Veckobrev v 38

Denna vecka har gått snabbt och barnen har fortsatt att jobba flitigt. Många har visat att de behärskar olika tekniker i samband med att de skriver sina faktatexter, och vi andra lär oss av dem. Intressant!

Från och med förra veckan deltar vi också i På egna ben, som vi tidigare nämnde. Våra duktiga barn har tillsammans gått nästan 27 mil! Häftigt!!

På onsdag den 26 september ska B-klassen gå och simma igen. Samma procedur som denna onsdag, så det är idrott som vanligt på eftermiddagen. Om ni kör barnen direkt till simhallen, meddela oss!

I engelska ska barnen att få arbeta med ett läromedel som heter What's up 4. Textboken kommer alla att ha som en egen digital licens, vilket bland annat innebär att om barnet själv önskar kan han/hon markera i texten och få det uppläst. Övningsboken får de däremot som en "vanlig" bok. Lena har tänkt att de ska börja arbeta i böckerna från och med nästa vecka.

Nu har vi bestämt ett datum för föräldramötet, vilket blir den 18 oktober kl. 18.00 - 19.30 ca. Mera information kommer lite längre fram.

Glöm inte att läsa hemma och skriva in i läsormen!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar