måndag 10 mars 2014

Veckobrev V 11

Hej!

Nu på fredag (14/3) ska hela skolan ha en gemensam PI-dag. Eleverna börjar som vanligt och det är ingenting speciellt som ni behöver tänka på.

Vi kommer att börja gå i led med vissa av eleverna till bamba. Anledningen är att några av eleverna fortfarande trots flera tillsägningar och er hjälp, inte klarar att gå till tex bamba utan att skrika i korridorerna, klänga på varandra, slåss el börja leka på skolgården. Det samma gäller efter rast. Innan vi kommer och låser upp klassrummet så ligger man på varandra i sofforna och skriker och gapar och springer inne i korridoren.
När vi idag bestämde att vi ska gå på led med vissa så fick man själv tänka till om man behöver gå med i ledet el inte. Några elever kände att de faktiskt behöver gå med ett tag men tyvärr inte alla.... så fixar man inte det i morgon så bestämmer vi vilka som ska gå med resten av veckan (och kanske under längre tid).


Klubben: Fritidshemmen och klubben kommer att ha TALANG den 27 Mars där vi (klubben) har med fyra st bidrag. Dessa bidrag kommer vi att lotta.

LÄXA:
 Läxan den här veckan är att plugga på de häfte som eleverna fick med sig hem idag om molekyler och vatten. Måndag V 12 har vi prov på häftet i form av att eleverna skriver ett inlägg på bloggen utifrån frågor som vi ger dem.
Susanna är tyvärr fortfarande sjuk så att engelskaförhöret skjuts upp.
På fredag kommer Anna ge ett litet prov i kemi (eleverna vet vad som gäller kring det).

OBS! Senast den 21 Mars ska kakpengarna lämnas!!
Just nu på Furan :-) 
Presentationer på svenskan! Vi tränar: tala, lyssna, samtal




Ha en härlig vecka! önskar Björkenpedagogerna :-)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar